Schoenen matchen bij je outfit: tips en tricks
/
/
Schoenen matchen bij je outfit: tips en tricks
schoenen matchen

Schoenen matchen bij je outfit: tips en tricks

Voordat jij jouw geld investeert in nieuwe schoenen, is het altijd de moeite waard om te bekijken hoe jij deze toekomstige schoenen het beste kan stijlen. De schoenen kunnen nog zo stoer, tof of stijlvol zijn, maar wanneer je niet de juiste schoenen bij jouw outfit selecteert, zullen ze niet zo goed uit de verf komen. Daarom hebben we in dit artikel een aantal handige tips op een rijtje gezet om te zorgen dat jij jouw kleding geweldig combineert met jouw schoenen.

Kijk naar de kleuren

Een van de tips die je altijd moet onthouden, is dat het belangrijk is om balans in de kleuren te vinden. Dit betekent niet dat je niet veel kleur in een outfit kan combineren, maar het betekent vooral dat je de juiste kleuren met elkaar moet pakken. Wanneer jouw schoenen blauwe en oranje details hebben, dan is het mooi om een oranje of blauwe tint terug te brengen in jouw kleding. Hetzelfde geldt met een kleurloze outfit. Wanneer je volledig zwart aan bent, dan heb je de keuze om zwarte schoenen te selecteren om te matchen bij de zwarte look, maar het is ook zeker niet verkeerd om een uitgesproken schoen te dragen. Door de outfit neutraal te houden, gaat alle aandacht naar jouw schoenen. Op zoek naar schoenen die je bij vrijwel elke outfit matchen én in vrijwel elk seizoen kunt dragen? Kijk dan eens naar de collectie Vans sneakers op Durlinger.com

Zorg dat het materiaal matcht

Dit is een belangrijk detail wat men vaak over het hoofd ziet. Wanneer jij jouw outfit aan het uitzoeken bent, dan is het belangrijk dat je over alle details nadenkt. Een sneaker kan van leer zijn gemaakt, kan van katoen zijn of kan suède accenten hebben. Wanneer jij een corduroy broek draagt, dan kunnen suède schoenen de outfit te zacht en rommelig maken. Kies in plaats daarvan voor een leren laars of een sneaker met weinig textuur. Zo zorg je dat alle materialen in jouw outfit uitgebalanceerd zijn.

Tips voor online schoenen kopen

Wanneer jij op zoek bent naar nieuwe schoenen voor het komende seizoen, dan is online winkelen een geweldige uitkomst. Via het internet kan jij op jouw eigen gemak alle verschillende modellen bekijken en doornemen. Ook kan je prijzen vergelijken. Om te zorgen dat online schoenen kopen met succesvol gaat, kies je voor een website met snelle levering en genoeg productfoto’s. Zo krijg je een zo’n exact mogelijk beeld van de schoen die jij gaat kopen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.